2023 évi események

Boros Lajos BIZONYSÁGTÉTELE

Boros Lajos Rácsok mögött szabadon című könyv szerzője. Börtönt megjárva őszintén vall Krisztus megváltásának megbocsájtó szeretetéről. Arról, hogy a bűnök fogságából a keresztben van kiút! Az egykori bűnöző, aki évtizedeken keresztül a rácsok mögött volt, őszintén vall arról az útról, amely a kilátástalanságból egy reményteli jövő felé vezette. A ma már boldog házasságban élő többgyermekes családapa bizonyságtétele élő bizonyítéka annak, hogy a legnagyobb mélységből is van kiút minden megtérő, Krisztus megváltó kereszthalálát elfogadó embernek. A program megvalósulását a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatta!

Bővebben…

Kántorkoncert

Templomunk adott otthont a Kántor koncertnek. Nem mindennapi élmény volt! Köszönet Ligeti Lászlónak, a mosoni zsidó hitközség elnökének a szervezésért! Köszönet Fekete Lászlónak, a Dohány utcai zsinagóga főkántorának, Raáb Gábornak, a mosoni zsidó hitközség kántorának, Zucker Imánuelnek, a Bét Jehuda zsinagóga főkántorának a felejthetetlen előadásért, Neumark Zoltán zongoraművésznek a bámulatos kíséretért! Köszönet Radnóti Zoltán rabbinak, hogy vállalta a konferálást, s tette mindezt közvetlenül és nyitottan! Békesség nékünk!

Bővebben…

Adventi koncert

Énekkarunk egy szép előadással ajándékozott meg bennünket 2023 advent egyik estéjén. Hétről - hétre összejönnek próbálni és láthatóan egy összetartó közösséggé formálódtak. Gyülekezeti szolgálatukon kívül a városban is több alkalommal, de más településeken is szerepeltek és énekükkel színesítették a különböző programokat. Hálás szívvel köszönjük mi is ezt a mai estét.

Bővebben…

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
« 2024. április »
április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Reformáció emlékév

2017. LUTHER 500 - Reformációi emlékév programjait az Emberi Erőforrások Minisztériuma az Emberi Erőforrások Támogatáskezelő pályázati támogatásából valósítottuk meg. A programok részletes beszámolói a Galériában tekinthető meg. Köszönet a támogatásért!